Telèfon: 938 814 946

email: info@tiocodina.com

Publicacions – Publicaciones

Notes

Perspectivas en mercados

Un recorte de los tipos de interés por parte de los bancos centrales es positivo para las empresas ya que éstas se pueden financiar a menor coste, pueden realizar inversiones en el propio negocio más fácilmente y como resultado final se produce una mejora en sus cuentas de resultados. Ante este escenario los mercados de acciones en general, suelen tener comportamientos positivos.

Notes

Letras del Tesoro

Durante estos días vemos muchas noticias sobre ahorradores haciendo colas en el Banco de España para la compra de letras del Tesoro. ¿Pero que son las letras del Tesoro? ¿Vale la pena hacer las colas en el Banco de España?

Resum de mercats

Resum de mercats Setembre’22

Ara mateix és molt difícil trobar un economista o analista de borsa que no sigui pessimista i ho vegi tot molt fosc. El nivell de posicions curtes en renda variable europea (que aposten en caigudes) és el més alt dels últims anys, inclús més alt que en la crisi immobiliària del 2008 o que la crisi provocada per la pandèmia.

Resum de mercats

Resum de mercats març’22

L’Índex Bloomberg Global Aggregate Bonds, un índex representatiu del deute de governs i empreses global, ha caigut un 11% des dels màxims del mes de gener del 2021. Aquesta caiguda des de màxims representa la màxima caiguda des del 1990, superant així la caiguda que hi va haver durant la crisi financera del 2008. Els alts nivells d’inflació estan posant pressió en els tipus d’interès que mostren una tendència a l’alça i conseqüentment caigudes generalitzades en els preus de la renda fixa.

1 2 3 5 6
Avís legal
Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiència mentre navega. Si vol més informació sobre les cookies que utilitzem pot consultar la nostra Política de privacitat
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound