Telèfon: 938 814 946

email: info@tiocodina.com

Tió&Codina Assessors d’Inversions

Empresa fundada al 2003 amb l’objectiu d’assessorar persones físiques i jurídiques en l’aspecte econòmic-financer. Som especialistes en assessorament global a grans patrimonis. Tindrà un equip de Banquers Privats a la seva disposició.

És molt important tenir un pla i estratègia d’inversió consistent amb una visió a llarg termini per tal d’evitar prendre decisions errònies en períodes d’incertesa. 

Daniel Roig

TIÓ&CODINA ASSESSORS D’INVERSIONS SL

En Daniel és Enginyer de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya, títol de Màster en Mercats Financers i títol d’Expert en Productes Financers per la Universitat de Barcelona. A més, en possessió del Certificat internacional d’Analista Financer (CFA) per l’institut d’EUA de Finances. S’incorpora a Tió&Codina en el 2019 després de 3 anys com a gestor de carteres a Caixa d’Enginyers i després d’haver treballat en el Regne Unit. En Daniel és especialista en fons d’inversió internacionals i carteres de banca privada.

En un món globalitzat com l’actual hem de pensar en global per tal d’assolir la màxima diversificació i eliminar així riscos innecessaris. 

Carles Codina

TIÓ&CODINA ASSESSORS D’INVERSIONS SL

En Carles és diplomat en Ciències Empresarials i Curs de Postgrau en gestió de patrimonis per la Universitat Pompeu Fabra, Diploma en gestió Patrimonial per l’Institut d’Estudis Financers. Completa la seva formació amb l’obtenció del Certificat d’EFPA (European Financial Advisor) en el 2001. Amb més de 15 anys d’experiència en l’assessorament de patrimonis, en Carles forma part de l’equip de Tió&Codina des de la fundació de la societat al 2003. En Carles és especialista en plans de pensions, productes d’estalvi i fons d’inversió d’àmbit europeu.

El nostre principal objectiu és la preservació del capital i buscar l’equilibri òptim entre risc i creixement. 

Ramon Tió

TIÓ&CODINA ASSESSORS D’INVERSIONS SL

En Ramon va iniciar la seva carrera professional a Caixa de Manlleu i posteriorment va formar part de l’equip de Fibanc (Banco Mediolanum) com a director comercial. Va ser l’any 2003 quan va fundar l’empresa Tió&Codina a la qual va exercir com a director i Administrador fins a finals de l’any 2019. Actualment en Ramon està retirat.

Per què confiar en nosaltres?

Transperència

T’explicarem clarament les metodologies que seguirem i els detalls dels actius d’inversió.

Confidencialitat

La teva informació és totalment confidencial i mai en farem un mal ús.

Compromís

Oferim plena disponibilitat horària pel client perquè el seu èxit és també el nostre èxit. Un equip a la seva disposició. 

Objectivitat

Defensem sempre els interessos dels nostres clients per sobre dels interessos de tercers.

Servei personalitzat

Oferim un assessorament a mida per a cada client.

Seguretat

Sempre trobarà les mateixes persones que l’atendran personalment sense canvis ni sorpreses.

Parli amb nosaltres.

Contacti'ns
Avís legal
Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiència mentre navega. Si vol més informació sobre les cookies que utilitzem pot consultar la nostra Política de privacitat
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound